نوع فایل: power point   قابل ویرایش ۳۵  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: غذاهای ارگانیک غذاهای ارگانیک عبارتند از غذاهای حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند . طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم. تولیدکنندگان غذاهای ارگانیک تلاش می‌کنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور از هرگونه اسیدچرب ترانس، فرآورده‌های اصلاح شده ژنتیکی و بیشتر افزودنی‌ها تولید کنند.   فهرست مطالب و اسلایدها: تاریخچه غذاهای ارگانیک نظام کشاورزی متداول مضرات کشاورزی متداول و محصولات تهیه شده به این روش کشا …